NTP-INNOV-21

"Innovatív tanulási környezet kialakítása és komplex tehetségsegítő programok megvalósítása" 

Pályázati azonosító: NTP-INNOV-21-0242 

Komplex alkotó élményműhely - Matematika a művészetekben"

Támogatási összeg6 800 000 Ft

2021 novemberében az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett, "Innovatív tanulási környezet kialakítása és komplex tehetségsegítő programok megvalósítása" című,  NTP-INNOV-21 kódjelű pályázati kiírásra benyújtottNTP-INNOV-21-0242 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett "Komplex alkotó élményműhely - Matematika a művészetekben" című pályázatunk 6 800 000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

Önismereti, személyiségfejlesztő, matematikai, vizuális ábrázoló és digitális alkotó műhelyfoglalkozásokkal, valamint Lego Robotika alapjaival kínáltuk meg a gyerekeket 7 hónapon keresztül.

Emellett kirándulásokat, lazító, szabadidős programokat is szerveztünk részükre (SZÉPMÜVÉSZETI MÚZEUM, Csodák Palotája, EDELÉNYI KASTÉLY, Nemzeti Filmtörténeti Élménypark, Digitális Erőmű szabaduló szoba, lézerharc).Ezek a szabadidős programok rendhagyónak számítottak, ugyanis egy másik intézmény, az edelényi Szent Miklós Görögkatolikus Iskola 15 tehetséges diákja, és egy határon túli szlovákiai magyar kislétszámú diákcsoport is csatlakozott hozzánk pedagógusaikkal. Ez az együttműködés garantálta a pályázat "többgenerációs" megvalósulását, az interperszonális kapcsolatok erősítéstét, kialakulását, új barátságok születését.

A projekt zárása egyben a műhelyfoglalkozásokon készült alkotások egy részének a kiállítása, ahol a diákok munkáit csodálhatják meg az érdeklődők. 

A projekthez kapcsolódó digitális kiadvány is elkészült, mely tartalmazza a pályázat főbb mozzanatait, alkotásait, kulisszatitkokat.

Az alábbi linken megtekinthető a projekthez kapcsolódó kiállításunk megnyitója Ózd Városi Televízió közreműködésének köszönhetően:

https://www.youtube.com/watch?v=FwaHgDRBKJE

https://youtube.com/watch?v=5lOFZIV9u24&feature=share 26. perctől a Vasvár kiállítás 

Pályázatunkban közreműködő pedagógusok:

  • Balog Ágnes
  • Bodáné Balogh Ildikó
  • Faragóné Szemán Kitti
  • Csikász Judit
  • dr. Kozupné Tóth Bianka
  • Kállai Balázs - az edelényi Szent Miklós Görögkatolikus Iskola és Óvoda pedagógusa

DIGITÁLIS KIADVÁNYUNK


Képek a projektről